Polévky
Bramborový krém s olomouckými tvarůžky, křepelčími vejci a řeřichou
Bouillabaisse (bujabéz) s omáčkou Rouille (rují)
Bourride – rybí polévka s citronovo česnekovým aioli
Kapří vývar se šafránem a zeleninou
Polévka s dýní Hokaido a šafránem
Jídla
Amur smažený v pivním těstíčku s koriandrovou majonézou a šafránovou ředkví
Arancini alla siciliana (Plněné rýžové koule ze Sicílie)
Bramborová omáčka (k přelití chřestu)
Francouzské kuřátko na šafránu
Filátka pstruha na datlovém másle a bramborové noky se šafránem a mátou
Grilované kuře se šafránovým máslem
Grilovaný kozí sýr s jablkovým chutney
Králík na zázvoru se zadělávanou kedlubnou a šafránovými brambůrky
Linguine alla menta (těstoviny s mátou a šafránem)
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Paella Valencia (čti Paeja Valencíja)
Papriková omáčka se šafránem
Papriky plněné šafránovou rýží
Pečený květák se šafránem, cizrnou, hrozinkami a granátovým jablkem
Salpikon s lučními saláty a exotickou omáčkou
Svatopetrská ryba v solné krustě na středomořský způsob
Šafránová rýže s kuřetem a paprikami
Šafránová rýže s ostružinami, pistáciovými a smíšenými bylinkami
Šafránové kuřecí a bylinkový salát
Šafránové ravioli plněné telecím masem a chřestové ragú
Španělská paella podle Pohlreicha
Tenké plátky bůčku s hruškovým chutney
Vepřová panenka v mandlovo-bylinkové krustě, kaštanové pyré a šafránová červená řepa
Zelenina vařená v bylinkové páře
Dezerty
Miska domácího hruškového kompotu se šafránem
Svítek s rozinkami, povidlovou omáčkou a mandlemi
Šafránová bábovka s kandovaným ovocem
Šafránové hrušky s medovým krémem
Šafránové quinotto s cuketovým pyré
Nápoje
Cukroví
Šafránové uzlíky s náplní z vanilkového másla